Aktuality

21.-23.10.2015 Účastnili jsme se veletrhu Vzdělání a řemeslo na českobudějovickém Výstavišti.

Společně s Awetou jsme pro návštěvníky připravili ochutnávku masné výroby. Ti si tak mohli pochutnat na debrecínských klobáskách připravených výhradně z čerstvého a kvalitního vepřového a hovězího masa od našeho regionálního dodavatele. Pikantní příjemná chuť byla zajištěna díky kvalitnímu koření od tradičního rakouského výrobce ALMI.

Na kvalitě tohoto výrobku se samozřejmě významně podílelo také naše kolagenové střívko, které klobáskám dodalo atraktivní vzhled i další výborné senzorické vlastnosti. Pevně věříme, že náš výrobek chutnal nejen budoucím studentům a učňům, ale i pedagogům a dalším účastníkům této akce.

Velmi by nás potěšilo, kdyby tento náš malý počin přispěl ke zvýšení zájmu u mladých lidí o potravinářský průmysl a obory s ním související.

Leták si můžete prohlédnout zde

12.9.2015 - Českobudějovický Viscofan oslavil dvacet let

Článek z Českobudějovického deníku si můžete přečíst v příloze.